Despre noi

Servicii Cargo Trans Solutions

Cargo Trans Solutions a fost infiintata in anul 2005 cu scopul de a oferi deveni un leader de piata in domeniul transporturilor prin dezvoltarea de servicii de transport si conexe menite sa satisfaca cerintele impuse de clientii sai.
Cargo Trans Solutions ofera un portofoliu larg de servicii, imbinandu-le pe cele traditionale - transport maritim, rutier, aerian, cale ferata - cu servicii conexe - asistenta pentru formalitatile de vamuire, depozitare marfa.

Agent HMm Co., Ltd

Increderea acordata de catre armatorul HMM Co., Ltd prin nominarea Cargo Trans Solutions ca agent de linie in Romania atesta inca o data nivelul inalt de profesionalism si siguranta care stau la baza functionarii organizatiei noastre.

Freight Forwarder

Atunci cand este derulata in mod onest si deschis activitatea de intermediere in transporturi aduce un plus valoare atat clientilor cat si operatorilor de transport, prin facilitarea intalnirii cererii cu oferta de transport si finalizarea negocierilor in modul cel mai favorabil ambelor parti. Cargo Trans Solutions intelege sa respecte cerintele clientilor si furnizorilor sai de servicii in scopul metinerii unor relatii de colaborare indelungate.

Casa de Expeditii

Dorim sa oferim clientilor nostri solutii de transport de orice natura. Reusim sa indeplinim acest deziderat prin sprijinul colaboratorilor nostri, transportatori rutieri, pe care i-am selectat in timp pe baza de criterii stricte de calitate si siguranta.

Comisionar Vamal

Cargo Trans Solutions va ofera servicii de comisionariat vamal in portul Constanta Sud Agigea, principala poarta de intrare-iesire a Romaniei pentru marfurille containerizate, prin intermediul colaboratorilor autorizati. Cargo Trans Solutions va ofera posibilitatea negocierii simultane a tarifelor de transport maritim containerizat si a celor de reprezentare vamala. Prin procurarea celor 2 servicii de la o singura firma, Cargo Trans Solutions, inlaturati intarzierile in livrarea marfurilor Dvs datorate sincopelor de comunicare si schimb de documente ce pot aparea intre 2 companii.

In concluzie, Cargo Trans Solutions asigura un pachet de servicii integrate, menite sa fluidizeze fluxurile de marfa si sa ofere clientilor cele mai competitive preturi si servicii de calitate.
Daca unele lucruri se pot schimba odata cu trecerea timpului, valorile de baza si elementele de succes ale companiei noastre raman aceleasi: Flexibilitate, Incredere, Eficienta, Siguranta, Crestere
Suntem siguri ca putem oferi un plus de eficienta si siguranta afacerii dvs. și va stam la dispozitie oricand aveti nevoie de un partener de incredere. Va multumim pentru atentie si speram intr-o viitoare colaborare.
Mottoul nostru: “IN GOOD HANDS, ANYTIME YOU NEED!”.

istoric companie

 • 2005 - am infiintat Cargo Trans Solutions SRL cu scopul de a dezvolta si oferi clientilor servicii de transport superioare calitativ.
 • 2006 - am devenit comisionar vamal in portul Constanta pentru a completa paleta de servicii oferite clientilor nostri.
 • 2006 - am achizitionat primele camioane pentru transport containerizat de marfa.
 • 2007 - am fost nominati agenti in Romania ai armatorului HMM Co., Ltd.
 • 2008 - am deschis biroul de comisionariat vamal in portul Constanta Sud -Agigea.
 • 2008 - am atins o cifra de afaceri de aprox 12 milioane de lei.
 • 2009 - ne-am diversificat activitatea in domeniul transporturilor rutiere Europene si aeriene internationale.
 • 2012 – am reluat activitatea de agent de linie odata cu re-lansarea serviciului de transport maritim al HMM Co., Ltd in portul Constanta.

Informatii despre Companie

 • Cargo Trans Solutions SRL
 • Sediul social: Bdul Dacia 153-155, etaj 1, sectorul 2, 020057 Bucuresti.
 • CUI: RO17412413
 • Nr ordine registrul comertului: J40/5789/28.03.2005

Misiunea noastra

Cargo Trans Solutions a fost infiintata in anul 2005 cu scopul de a oferi deveni un leader de piata in domeniul transporturilor prin dezvoltarea de servicii de transport si conexe menite sa satisfaca cerintele impuse de clientii sai.

viziunea noastra

Cargo Trans Solutions ofera un portofoliu larg de servicii, imbinandu-le pe cele traditionale - transport maritim, rutier, aerian, cale ferata - cu servicii conexe - asistenta pentru formalitatile de vamuire, depozitare marfa.

echipa noastra

Activitatea companiei este condusa de manageri cu experienta neintrerupta in domeniul transporturilor de mai bine de 10 ani formati in cadrul unor companii de success din domeniul transporturilor din Romania. Compania a angajat si a pregatit in permanenta tineri entuziasti cu multa putere de munca si adaptare la conditiile concurentiale ale pietei de transport din Romania. Membrii echipelor din Bucuresti si Constanta va stau la dispozitie pentru orice solicitare de transport.