Vanzari
Transport
Contact Contact Contact Contact Contact Contact
formular online
Support
Clienti
Contact Contact        
       
formular online
Servicii
Vamale
Contact Contact Contact      
     
formular online

Despre Cargo Trans Solutions Romania

Pe maini bune! Oricand aveti nevoie!

Cargo Trans Solutions a fost infiintata in anul 2005 cu scopul de a oferi deveni un leader de piata in domeniul transporturilor prin dezvoltarea de servicii de transport si conexe menite sa satisfaca cerintele impuse de clientii sai.

CTS ofera un portofoliu larg de servicii, imbinandu-le pe cele traditionale - transport maritim, rutier, aerian, cale ferata - cu servicii conexe - asistenta pentru formalitatile de vamuire, depozitare marfa.

 • Agent Hyundai Merchant Marine (Europe) LTD

  Increderea acordata de catre armatorul Hyundai Merchant Marine prin nominarea CTS ca agent de linie in Romania atesta inca o data nivelul inalt de profesionalism si siguranta care stau la baza functionarii organizatiei noastre.

 • Freight Forwarder

  Atunci cand este derulata in mod onest si deschis activitatea de intermediere in transporturi aduce un plus valoare atat clientilor cat si operatorilor de transport, prin facilitarea intalnirii cererii cu oferta de transport si finalizarea negocierilor in modul cel mai favorabil ambelor parti. CTS intelege sa respecte cerintele clientilor si furnizorilor sai de servicii in scopul metinerii unor relatii de colaborare indelungate.

 • Casa de Expeditii

  Dorim sa oferim clientilor nostri solutii de transport de orice natura. Reusim sa indeplinim acest deziderat prin sprijinul colaboratorilor nostri, transportatori rutieri, pe care i-am selectat in timp pe baza de criterii stricte de calitate si siguranta.

 • Comisionar Vamal

  CTS este declarant vamal autorizat in portul Constanta Sud Agigea, principala poarta de intrare-iesire a Romaniei pentru marfurille containerizate. CTS ofera clientilor sai posibilitatea negocierii simultane a tarifelor de transport maritim containerizat si a celor de reprezentare vamala. Prin procurarea celor 2 servicii de la o singura firma, CTS, inlaturati intarzierile in livrarea marfurilor Dvs datorate sincopelor de comunicare si schimb de documente ce pot aparea intre 2 companii.

In concluzie, CTS asigura un pachet de servicii integrate, menite sa fluidizeze fluxurile de marfa si sa ofere clientilor cele mai competitive preturi si servicii de calitate.

Daca unele lucruri se pot schimba odata cu trecerea timpului, valorile de baza si elementele de succes ale companiei noastre raman aceleasi:

 • Flexibilitate
 • Incredere
 • Eficienta
 • Siguranta
 • Crestere

Suntem siguri ca putem oferi un plus de eficienta si siguranta afacerii dvs. și va stam la dispozitie oricand aveti nevoie de un partener de incredere. Va multumim pentru atentie si speram intr-o viitoare colaborare.

Mottoul nostru: “IN GOOD HANDS, ANYTIME YOU NEED!”